Izravni transferi gliserom od zračne luke Split do Hvara

Taksi gliser nudi brzu, udobnu i sigurnu vožnju svim putnicima kojima je potrebno u kratkom roku doći na odredište te time izbjeći prometne gužve i spore brodske linije.Stojimo Vam na raspolaganju od 0-24 h tokom cijele godine.

Od Splita do Hvara možete doći na dva načina – privatnim transferom i javnim prijevozom

Privatni brodski transfer – cca. 1 sat

Najbrži način putovanja je izravan brodski transfer iz Splitske zračne luke do Hvara. Kad sletite na aerodrom na izlazu će vas čekati naš vozač s natpisom s vašim imenom. On će vas odvesti do obližnjeg pristaništa za taxi brodove (udaljeno 700 m, cca. 4 minute).

Nakon samo 60 minuta ugodne  plovidbe doći ćete u Hvar gdje vas naš skiper može iskrcati blizu vašeg hotela. Za vrijeme vožnje do Hvara imati ćete prekrasnu panoramnu vožnju između otoka Brača i Šolte, te pred sam ulazak u grad Hvar proći ćete pokraj najpoznatijeg arhipelaga Paklenih otoka.

Speedboat route from Split to Hvar
Feeryboat route from Split to Hvar

Javni brodski prijevoz – cca. 7 sati

Drugi način koji je mnogo duži je javni brodski prijevoz. Ako se odlučite za ovu opciju moramo vas informirati da to može trajati od oko 7 sati. Npr. ako sletite u 10 sati ujutro u zračnu luku, prvi trajekt je u 14:30. Taxi vožnja do trajektne luke traje 45 – 60 minuta zbog velikih gužvi tijekom sezone.

U 14:30 ste se ukrcali na trajekt koji vozi u Stari Grad jer grad Hvar nema trajektnu luku. Očekivani dolazak u Stari Grad je u 16:30. Tamo je potrebno ponovo koristiti auto taxi usluge do grada Hvara koji je udaljen 25 km odnosno oko 45 minuta vožnje.

Ovu opciju malo tko koristi jer ljudi shvate da su trostruko duže putovali od Splitskog aerodroma do Hvara, nego od primjerice Londona do Splitskog aerodroma.

Planirate li putovanje u Hvar?

Od zračne luke Split do Hvara u 60 minuta. -15% popusta za rane rezervacije za sve usluge.

Prednosti transfera gliserom

  • Brzina i fleksibilnost
  • Sigurno i ugodno putovanje
  • Gliser vas čeka odmah po dolasku u zračnu luku
  • Privatnost
  • Transferi u bilo koje doba dana ili noći

Osim iz Splitske zračne luke nudimo uslugu transfera gliserom i iz samog grada Splita, kao i uslugu prijevoza vozilom od vaše lokacije do glisera.

Također, nudimo i panoramske vožnje,  dnevne izlete u Modru Špilju, Bol, Hvar, Krknjaše te sve druge destinacije, a naš gliser dajemo i u dnevni najam zajedno s skiperom.

Svi gliseri su opremljeni prslucima za spašavanje i sigurnosnom opremom.

Hrvatski
Check for prices