Izravni transferi gliserom od zračne luke Split do Hvara

Taksi gliser nudi brzu, udobnu i sigurnu vožnju svim putnicima kojima je potrebno u kratkom roku doći na odredište te time izbjeći prometne gužve i spore brodske linije.Stojimo Vam na raspolaganju od 0-24 h tokom cijele godine.

Od Splita do Hvara možete doći na dva načina – privatnim transferom i javnim prijevozom

Privatni brodski transfer – cca. 1 sat

Najbrži način putovanja je izravan brodski transfer iz Splitske zračne luke do Hvara. Kad sletite na aerodrom na izlazu će vas čekati naš vozač s natpisom s vašim imenom. On će vas odvesti do obližnjeg pristaništa za taxi brodove (udaljeno 700 m, cca. 4 minute).

Nakon samo 60 minuta ugodne  plovidbe doći ćete u Hvar gdje vas naš skiper može iskrcati blizu vašeg hotela. Za vrijeme vožnje do Hvara imati ćete prekrasnu panoramnu vožnju između otoka Brača i Šolte, te pred sam ulazak u grad Hvar proći ćete pokraj najpoznatijeg arhipelaga Paklenih otoka.

Speedboat route from Split to Hvar
Feeryboat route from Split to Hvar

Javni brodski prijevoz – cca. 7 sati

Drugi način koji je mnogo duži je javni brodski prijevoz. Ako se odlučite za ovu opciju moramo vas informirati da to može trajati od oko 7 sati. Npr. ako sletite u 10 sati ujutro u zračnu luku, prvi trajekt je u 14:30. Taxi vožnja do trajektne luke traje 45 – 60 minuta zbog velikih gužvi tijekom sezone.

U 14:30 ste se ukrcali na trajekt koji vozi u Stari Grad jer grad Hvar nema trajektnu luku. Očekivani dolazak u Stari Grad je u 16:30. Tamo je potrebno ponovo koristiti auto taxi usluge do grada Hvara koji je udaljen 25 km odnosno oko 45 minuta vožnje.

Ovu opciju malo tko koristi jer ljudi shvate da su trostruko duže putovali od Splitskog aerodroma do Hvara, nego od primjerice Londona do Splitskog aerodroma.

Planirate li putovanje u Hvar?

Od zračne luke Split do Hvara u 60 minuta. -15% popusta za rane rezervacije za sve usluge.

Prednosti transfera gliserom

  • Brzina i fleksibilnost
  • Sigurno i ugodno putovanje
  • Gliser vas čeka odmah po dolasku u zračnu luku
  • Privatnost
  • Transferi u bilo koje doba dana ili noći

Osim iz Splitske zračne luke nudimo uslugu transfera gliserom i iz samog grada Splita, kao i uslugu prijevoza vozilom od vaše lokacije do glisera.

Također, nudimo i panoramske vožnje,  dnevne izlete u Modru Špilju, Bol, Hvar, Krknjaše te sve druge destinacije, a naš gliser dajemo i u dnevni najam zajedno s skiperom.

Svi gliseri su opremljeni prslucima za spašavanje i sigurnosnom opremom.

Blog

September 16, 2021
Hvar town

Godišnji odmor na Hvaru

Vrijeme godišnjih odmora namijenjeno je moru, suncu, ali i neizostavnoj zabavi. Otok Hvar nudi vam sve to, ali i mnogo više. Grad Hvar Hvar je hrvatski […]
August 12, 2021
Little Green Bay Hotel

Little Green Bay hotel Hvar

Ako želite sebi želite priuštiti ekskluzivni odmor, luksuz, mir i tišina , ali i kupanje u nevjerojatno čistom moru onda je ovo ljeto za vas Mali […]
June 19, 2021
hvar

Hrvatska pravo mjesto za vas

Ako želite provesti ugodno ljeto, željni ste mora, sunca i putovanja, umorili ste se od Covida, onda je Hrvatska pravo mjesto za vas. Naime prema informacijama […]
March 4, 2021
Speedboat ride Split Hvar

Hrvatska, vaša sigurna destinacija

Prošlu turističku sezonu obilježila je pandemija Corona virusa. Hrvatska je zbog dobrih epidemioloških prilika prošle godine bila prepoznata kao sigurna destinacija, na čemu se nastavlja raditi […]
Hrvatski
Check for prices